Blog · 17. november 2017
Mijn 'Dotjes', dubbel geluk! VEILINGITEM voor Stichting Pieten on Tour Zeewolde.
Exposities · 03. november 2017
Doorlopend vind je enkele van mijn schilderijen bij het grootste designcenter van midden Nederland Kok Wooncenter, Hoogland/Amersfoort.
Nieuwsbrief · 31. oktober 2017
Op zaterdag 4 en zondag 5 november ben ik van 14 - 16 uur aanwezig om je persoonlijk en enthousiast welkom te heten! Locatie Kok Wooncenter, Hoogland/Amersfoort.
Blog · 09. november 2016
Sfeerimpressie 'open atelier' zaterdag 5 en zondag 6 november 2016
Blog · 31. oktober 2016
Uitnodiging 'open atelier' zaterdag 5 en zondag 6 november van 10 tot 18 uur
Blog · 29. september 2016
‘Ik heb mooie koeien!’, riep de boerin op de kunstmarkt bij het zien van mijn schilderij ‘De bonte van Arie’.
Blog · 24. september 2016
Wil je voor ons een schilderij maken dat voor ons alle vier betekenisvol is? Een familieschilderij, vierluik misschien of een doek met het favoriete eten van een ieder van ons! En zo kwam het dat de grootste zorg werd besteed aan het bereiden van het allerlekkerste eten - volgens familierecept- op de dag dat de zon uitbundig zou schijnen. Met name dat laatste was belangrijk omdat we het eten op de tuintafel buiten, onder het bladerdak van de bomen wilden vastleggen. Echt alles werd uit de kast...
Blog · 11. mei 2016
Op deze prachtdag is de site bijgewerkt! Naast kaarten nu ook keuze uit twee notitieboeken, voor de leukste aan- en/of tekeningen. Te vinden in de webshop,
Blog · 30. maart 2016
Rondje polder gemaakt, zoektocht naar de állermooiste en –vriendelijkste zwartbontjes. Bracht mij bij enthousiaste boerenfamilies die hartelijk de deuren van de stal openzwaaiden – geweldig! Uren doorgebracht in de stallen, verhalen vol passie voor de dieren gehoord… móet dit in geuren en kleuren overbrengen op doek. Kan haast niet kiezen welke, hoeft ook niet! Deze lente gewoonweg veel tijd maken voor het zwartbonte feest, heb de slingers hangen - ben al lekker op weg ;)
Blog · 16. maart 2016
Ik ben NIET THUIS hoor, echt niet. Zo'n gaaf werk te maken, denk dat ik dágen 'weg' blijf :)

Meer weergeven