· 

Kunstbrief - Wintersferen!


Seasons Greetings!


Wintersferen

 

We zitten midden in een feestelijke tijd, we maken meer tijd voor elkaar en tellen af naar het nieuwe jaar. Mooi moment om een blik achterom te werpen en dat kan ik doen met een heel grote glimlach! Dankzij jullie warme belangstelling kan ik terugkijken op een jaar vol uitdagingen, kansen en leuke nieuwe opdrachten.

 

De winter is zojuist begonnen, met heerlijke decembersfeer en gezelligheid. Dat was ook dé inspiratiebron voor bovenstaand tweeluik 'Tussen de rozenbottels', ingelijst en dus helemaal klaar voor een mooi plekje in huis 🖤.

 

Lees hier meer...


Reactie schrijven

Commentaren: 0
info@angeliqueweijers.nl

Tel. +31 6 36152759

 

Angelique Weijers

Fluitekruid 37

3892 AE  ZEEWOLDE

NEDERLAND

 

 © 2024 Angelique Weijers