· 

Kunstbrief - Seasons Greetings!


Seasons Greetings!

 

De decembermaand is al aardig op weg. Een sfeervolle tijd vol gezelligheid, familie en lekkers maar ook een mooi moment om even achterom te kijken.

Voor mij persoonlijk was dit een jaar vol uitdagingen. Mooie opdrachten mogen invullen maar ook het werk tijdelijk neer moeten leggen. Voor wie mij volgt op de socials is dit geen nieuws; ik ben al geruime tijd uit de running door een nare beenbreuk en het herstel gaat mij niet snel genoeg. Sinds kort kan ik mijn werk weer wat oppakken, en dat is zó geweldig! Schilderen geeft mij ontspanning, voldoening en veel, héél veel plezier. Het is in deze tijden, naast mijn lieve familie en vrienden, een anker dat ik KOESTER - met recht geschreven mèt hoofdletters :).

Ondanks mijn ‘afwezigheidsperiode’ heeft mijn favoriete uitgever weer heel wat leuke, nieuwe producten uitgebracht; én er is meer moois in de maak! In deze kunstbrief aandacht voor kaarten, posters en meer plus de ‘preview’ van de uitbreiding van mijn mussencollectie in het assortiment genaamd ‘Tafelen’.

 

Zin om dit nieuwe jaar te starten. Nieuwe opdrachten staan klaar om verder uitgewerkt te worden en tijd om inspiratie op te kunnen doen staat al ingepland. Mijn wens voor jou, een jaar vol herinneringen om te mogen koesteren!

 

Liefs, Angelique

 

 

 

Lees meer...

Reactie schrijven

Commentaren: 0
info@angeliqueweijers.nl

Tel. +31 6 36152759

 

Angelique Weijers

Fluitekruid 37

3892 AE  ZEEWOLDE

NEDERLAND

 

 © 2024 Angelique Weijers