· 

Kunstbrief - Welkom Wintertijd!


Welkom Wintertijd

 

Allereerst wens ik je heel graag een gezellige wintertijd toe vol liefde & geluk!

 

In deze kunstbrief recent werk met een hoofdrol voor de mussen! Ik hou d’r zo van…

 

Uit deze mussenwerkjes in 'winterse sferen' is een kaartenmapje samengesteld. Om dit te vieren ontvang je deze week als trouwe klant 10% korting in de webshop! Gebruik hiervoor de kortingscode* seasons in je winkelwagen. *De code is geldig bij een minimaal bestelbedrag van 29,- euro.


Mussen op linnen doek

 

De originele mussenwerkjes vind je in de galerij schilderijen, zoals het hierboven afgebeelde schilderij 'Dennenappel'.

 

Afmetingen 20x20cm, gemaakt op 3D linnen doek. Mijn favoriet voor een houten spieraam op dit formaat. Naast de gewenste uitstraling voor het schilderij biedt de 3D dikte van 35mm de mogelijkheid om het werkje zowel op te hangen als neer te zetten. Prijzen vanaf 225,- euro.


Seasons Birds

 

 

Heb jij ze al gespot? De nieuwe kaartenmapjes met de naam 'Seasons Birds'.

 

▪ Tien dubbele kaarten (2 x 5 verschillende motieven) met luxe enveloppen, netjes opgeborgen in een aantrekkelijk kaartenmapje voor 9,99 euro.

 

Op de achterkant van het mapje staan de verschillende motieven afgebeeld. Zo vind je snel de kaart die je nodig hebt. De binnenkant van de dubbele kaarten zijn blanco, alle ruimte dus voor de liefste (kerst)wensen. Met de aankoop van deze kaarten steun je de Vogelbescherming.

 

Vergeet je kortingscode* seasons niet!


Uitnodiging

Benieuwd geworden naar meer recent werk? Neem dan een kijkje in de galerij, daar vind je naast informatie tevens welke werken beschikbaar zijn.

 

Uiteraard is een bezoekje aan mijn adres ook mogelijk. Maken we een afspraak, dan hebben we de tijd voor elkaar en de koffie klaar.

 

Ik hoor graag van jou!

 

Met enthousiaste groet,

Angelique

 

 


info@angeliqueweijers.nl

Tel. +31 6 36152759

 

Angelique Weijers

Fluitekruid 37

3892 AE  ZEEWOLDE

NEDERLAND

 

 © 2024 Angelique Weijers