· 

I segreti della famiglia Boele


Wil je voor ons een schilderij maken dat voor ons alle vier betekenisvol is? Een familieschilderij, vierluik misschien of een doek met het favoriete eten van een ieder van ons! En zo kwam het dat de grootste zorg werd besteed aan het bereiden van het allerlekkerste eten - volgens familierecept- op de dag dat de zon uitbundig zou schijnen. Met name dat laatste was belangrijk omdat we het eten op de tuintafel buiten, onder het bladerdak van de bomen wilden vastleggen. Echt alles werd uit de kast getrokken, sfeervol servies, favoriete wijn, oude kurken, de lekkerste koffie en voor de jongste man uit het gezin heel belangrijk – op ’t ijsje moest ’t koekje van de bakker sieren. En dat laatste is ’t enige familiegeheim dat we verklappen…

 

I segreti della famiglia Boele | 100x70cm | in opdracht

info@angeliqueweijers.nl

Tel. +31 6 36152759

 

Angelique Weijers

Fluitekruid 37

3892 AE  ZEEWOLDE

NEDERLAND

 

 © 2024 Angelique Weijers