· 

Genoeg te vieren!Twee liefhebbers hadden hun oog laten vallen op mijn schilderij ‘Bubbles’, fantastisch natuurlijk maar ik ga een beetje uitdaging niet uit de weg dus; om dit doek een wel héél persoonlijke invulling te kunnen geven heb ik gevraagd om een soortgelijke ‘Bubbles’ voor hun in opdracht te mogen maken. Zo werd het schilderij een flinke maat groter, juiste hoek lichtinval bepaald, de geliefde fles gekozen én – het allerbelangrijkste- data om nooit te vergeten werd in de kurken verwerkt. Hun eerste ontmoeting, trouwdatum plus de geboortedata van de kinderen…

Genoeg te vieren, toch?

 

Genoeg te vieren | 140x65cm | olie op linnen, in opdracht

info@angeliqueweijers.nl

Tel. +31 6 36152759

 

Angelique Weijers

Fluitekruid 37

3892 AE  ZEEWOLDE

NEDERLAND

 

 © 2024 Angelique Weijers