· 

Trekpaard


Weekendje weg met de familie en dan loop je deze schoonheid tegen ’t stoere lijf! Dochterlief en ik op slag verliefd, niet te houden en wel honderden foto’s gemaakt om uiteraard op een meer geschikt moment uit te kunnen werken. Wie mijn werk kent weet dat ik graag de ‘blik’ van een dier vastleg maar hier liep ‘t anders… Krachtig en tegelijkertijd zó sereen, dat vroeg om een hele andere aanpak met als uiteindelijke resultaat –lees na een boel geploeter-  een geweldig groot doek om van te houden. Je snapt natuurlijk wel dat ik ’t mijn dochter niet verkopen kan om van dit doek afstand te doen en dus is het een blijvertje – worden wij allebei blij van!

 

Belgisch Trekpaard

100x140cm

-eigen collectie-

info@angeliqueweijers.nl

Tel. +31 6 36152759

 

Angelique Weijers

Fluitekruid 37

3892 AE  ZEEWOLDE

NEDERLAND

 

 © 2024 Angelique Weijers